Да не знаеш кој е кој: Идентичните двојници на славните фаци (фото)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Велат дека секој од нас некаде низ светот си има свој двојник. Овие луѓе, намерно или ненамерно, изгледаат како некои од славните фаци од филмовите, музиката и политиката. Сличностите ќе ве насмеат и истовремено воодушеват.