Честитки, друже, ова го можеш само ти!

Репрезентацијата на Канада дојде до лесна победа во натпреварот со Хаити во квалификациите за СП 2022.

Овој натпревар ќе остане запаметен по бизарниот автогол кој си го постигна голманот на Хаити Хозе Дувергер. Тешко е да се објасни како му се случи вакво нешто.