Час по физичко во 1962 година


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Средно училиште Ла Сиера. Денес кај нас голем дел од наставниците и професорите по физичко се со „џамбо“ стомаци.