Латас е селјак! Исто и Лазаров!


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Не е долично бе, копук, дури и да го кажал овој идиотски муабет кај тебе во емисија, ќе го сечиш – оти не е безобразно, одвратно и селјачки. Тоа што го пушти да оди и тебе те прави селјак. А не да се смееш. Навиваме и апелираме за целосна опструкција и бојкот на ликов.