Брутално му се одмазди на соученикот кој го малтретирал на училиште, буквално му ја е… мајката!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На интернет се појави снимка од радио емисија во Бостон, која многумина ја нарекоа ретко видена ладна одмазда. Имено, една тамошна радио станица повика возрасна жена која сакала да го пронајде својот млад љубовник и да дознае зошто повеќе не и се јавува, за на крајот да дознае дека е искористена за одмазда.

Ариел спиела со 20 години помладиот Роб, но тој повеќе не и се јавувал. Затоа побарала помош од радио станица која ја слушнала нејзината приказна. Оттаму го повикале љубовникот, но приказната добила сосема поинаков тек.

Ариел прво раскажала дека сексот бил фантастичен, но се испоставило дека Роб се нашол со нејзе само затоа што дознал дека мајка на ученикот кој порано го малтретирал на училиште и спиел со неа само за да му се одмазди.

„Сфатив дека можам буквално да му ја е… мајката и тоа да му го набијам во фаца“, рече Роб не знаејќи дека Ариел слуша. Кога дозна, рече дека „денес му е најдобриот ден во животот“. Таа го нарече ужасен, а тој и врати дека планира на син и да и прати фотографија од својот пенис во нејзината уста.

Што нема по светот!