Браво, Жунченг – потег за почит! (снимка)


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


17-годишниот кинески тенисер Шанг Жунченг покажа благороден карактер за време на мечот во Лексингтон, САД против Стефан Достаниќ, кога забележал дека на едно од децата кои собираат топчиња не му е баш најдобро, па го крена во раце, го однесе под сенка и му дава вода.