Браво, батка, „ја откри Америка“

Дечкото на „ТикТок“ познат како sidneyraz направи видео во кое тврди дека дури сега научил како правилно се користи запалка на безболен начин. Тоа на ТикТок заединцата им беше доволно за да го направат славен на пет минути. Нормално, не сакаме да веруваме дека типот е сериозен, ама лудо е што видеото има над 814.000 допаѓања, над 4.000 коментари и над 18.000 споделувања. Батката си ја завршил работата.

@sidneyraz i can use lighters safely now #inmy30s #firesafety ♬ original sound – sidneyraz