Бојана Јовановиќ напорно тренира (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бојана Јовановиќ е 23-годишна српска тенисерка која импресионира со своите тениски тренинзи. И да не освои ниту една титула во тенисот, славата не ѝ бега, затоа што „игра паметно“ и си собира публика со вакви снимки.