Близначката од популарната тенисерка Ежени Бушар е неверојатна секс бомба


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Сигурно веќе нема некој кој се интересира за спорт, а да не чул за Ежени Бушар, тенисерката која е повеќе позната по своете сексипилно тело отколку по резултатите.

Ништо помалку атрактивна не е и нејзината помалку позната сестра близначка Беатрис која е само една минута постара од тенисерката. Беатрис не е премногу застапена во медиумите, а најпозната е по нејзината дружба со Нејмар.