Бизарно: Пијаниот свекор ја зграпчи снаата и ја бакна пред гостите! (видео)

Често сме во прилика да видеме снимки од кинеско венчавање, каде што во најмала рака се случуваат необични и бизарни ситуации. Така беше и овој пат, кога таткото на младоженецот ја бакна невестата.

Тој бил пијан, па ја зграпчи својата снаа и тоа на венчавањето пред сите гости. И на крај ја бакна девојката пред сите.

Неговата глупост ја забележал некој од гостите, а оваа ситуација доведе да се прераскажуваат и измислуваат разни трачеви.

Имено, некои луѓе измислиле приказна дека таткото покасно се убил, односно синот го претепал, но кинеските новинари не го потврдуваат тоа.

Погледнете го видеото: