Битолски камерен оркестар – Dust In The Wind, најдобрата „кавер“ верзија на култната балада од Kansas

Екипава како музичка постава испаѓа дека е дрим тим и сериозно знае што прави кога прави преработки на рок класици во симфониски аранжман. Слушнете ја одличната кавер верзија на легендарната балада на Kansas во изведба на Камерниот оркестар од Битола. Уживајте и споделувајте.