Барбара Палвин топлес со проѕирна јакна за Sports Illustrated


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Кога проѕирната „пластична“ јакна ќе се најде на разголената Барбара Палвин, се претвора во сексапилен моден детал кој на најдобар начин ги истакнува жешките облини.