Бајден изгледа е „хакнат од бандера“


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Серија од гафовите на стариот кој моментално е на чело на САД. Јако е кога „го повика Бетмен“, па тие зад него не можеа да се воздржат да не се насмеат.