Автогол каков што ретко се гледа, тренерот не можеше да си поверува што гледа (видео)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Во натпреварот од бугарската лига помеѓу ЦСКА Софија и Черноморе видовме еден комичен автогол.

Чуварот на мрежата на ЦСКА, Литванецот Витаутас Черниаускас доби топка од својот соиграч и истата сакаше да ја избие подалеку од својот гол, но тоа го направи толку лошо што топката заврши во неговата мрежа.

https://twitter.com/el_journalista/status/1041027008992567296