Атрактивната македонска фудбалерка ја вжештува атмосферата на хрватските плажи

Атрактивната фудбалска репрезентативка на Македонија, Јулија Живиќ деновите од одморот ги поминува во Хрватска, а за овој период на Инстаграм објавува фотографии со кои може да се каже дека ги засени и најубавите модели.

Живиќ неколку години е репрезентативка на Македонија, а покрај фудбалот се занимава и со фотомоделство.

Во кариерата настапуваше за Неа Саламина на Кипар и ЖФК Драгон во Македонија.