Славни

Ариел Винтер се пофали со новата тетоважа, но сите зјапаат во еден друг жежок „детал“

Иако поради разголените фотографии неодамна јавно ја „искара“ и нејзината мајка, Ариел Винтер не дозволува никој да ја „команда“ во тој поглед и понатаму нагласувајќи колку е горда на своите облини.

Нејзината мајка Кристал изјави дека би сакала нејзината ќерка да престане да се облекува толку провокативно, но „секси бубалицата“ од „Модерно семејство“ покажа дека нема намера да ја послуша мама. Овој пат се пофали со нова тетоважа, но сите погледи беа фокусирани на друг „детал“ од фотографијата.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Провидниот градник кој ги открива нејзините бујни гради ја стави во втор план новата тетоважа со која се украси славната актерка.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

To Top