Ангел од чоколадо – баткава е ненормално добар (снимка)


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Амури Гишон е швајцарско-француски кулинарски шеф и експерт за печива, особено познат по неговите импресивни чоколадни скулптури со кои собра огромна публика и обожаватели на интернет. Погледнете како го изработи неговиот чоколаден ангел.