Музика

Албумот „Astrolungs“ од Astrolungs – вистинско освежување на македонската рок сцена

Astrolungs е музички проект и уште една скопска приказна составена од членови на пар афирмирани македонски бендови.

Почетоците се некаде во 2012-та година, кога започнува како акустичен проект за во 2014-та година да премине во електрична варијанта.

Своето прво издание (Self Titled), 8 избрани песни од претходниот перод, бендот го снима дури во 2017 година; а албумот во целост излезе на 16.09.2018.

Advertisements
To Top