Видео

Ако клучот ви остане заклучен внатре – трик како да го отклучите автомобилот

Кошмар за секој возач е автомобилот да му се заклучи, а клучот да му остане внатре. Сепак, добро и корисно е да знаете дека нема причина за паника, бидејќи можете да дојдете до клучевите – без да го оштетите автомобилот.

Advertisements
To Top