Актуелно

Академик Поповски тврди: Македонија не може да склучи подобар договор со Грција од овој сега

Академик Владо Поповски, кој на минатите локални избори стана советник во Град Скопје кандидиран како носител на советничката листа од сега опозициската ВМРО-ДПМНЕ, смета дека Македонија не можела да добие подобар договор во спорот со Грција.

Професорот и академик Поповски потегот на Владата водена од премиерот Зоран Заев го карактеризира како голема храброст за повлекување на ваков чекор.

Advertisements
To Top