Ајде, народе, кој е за „тврд“ ритам: Lithiüm од Каменица рокаат јако со Dirty Games


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Lithiüm се рокенрол екипа од Македонска Каменица кои деновиве го објавија нивниот втор сингл и видео од предстојниот албум. Бендот е составен од тројца (Мартин Ангеловски – Гитара и вокал, Иван Стојковски – Бас и вокал, Давид Ѓорѓиев – Тапани) од кои тапанарот има само 10 години.