Аххх, зборувај ми го тоа: Жени запамете ги овие 10 реченици кои мажите сакаат да ги чујат во текот на СЕКСОТ


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓За да го возбудите партнерот не мора да изговарате вулгарни зборови и детален опис на работите кои се граничат со порнографија.

Напротив, „валканиот говор“ е најделотворен кога изразува искрена желба кон партнерот, а притоа е изговорен со самодоверба.

Момците открија кои реченици ќе ја зголемат нивната сексуална желба:

1. Така е добро да те почувствувам на себе

2. Се тресам од твојата воздишка на моето уво

3. Обожувам да го допирам твоето тело

4. Имаш неверојатни раце, гради, рамена…

5. Сакам засекогаш со тебе да останам во креветот

6. Сакам да го смукам твојот јазик

7. Така ме возбудуваш

8. Прави ми го тоа побрзо

9. Сакам да те вкусам

10. Сакам кога ме држиш на ивица