Актуелно

Обраќање на претседателот Иванов денес во 17 часот

Од кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов соопштуваа дека тој во 17 часот ќе и се обрати на јавноста во врска со постигнатиот договор меѓу Македонија и Грција.

Обраќањето на Иванов следува по утриската куса средба со премиерот Зоран Заев и министерот за надворешни работи Никола Димитров во вилата Водно, која тој ја напушти.

Advertisements
To Top