Агресивен мајмун се обиде да грабне дете во Индонезија

Неверојатна драма се случила на улиците во Индонезија. Еден мајмун возејќи малечок велосипед брзо појде до местото каде што седеа деца на една клупа на улицата и се обиде да грабне едно од нив влечејќи го по улица.