27.000 евра е цената за нивната невиност


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Две млади холаѓанки, 18-годишната Лола и 20-годишната Моника одлучиле да ја продадат својата невиност преку германската ескорт страна Cinderella.

За својата невиност бараат најмалку 27.000 евра.

„Сакам да живеам без финансиски грижи“ – Лола со овие зборови ја опиша својата одлука за продажба на невиноста.

„Парите ќе ги искористам да им помогнам на родителите да се спасат од долговите. Многу луѓе ќе ја осудат мојата одлука, но сепак јас останувам на тоа“ – вели оваа девојка.

невиност

„Се уште немам пронајдено никој со кој би вредело да ја изгубам невиноста, а и студирањето е скапо, па на овој начин сакам да го платам факултетот. Живееме во време во кое можеме да одлучиме што сакаме да правиме со своето тело. Ова за мене е најдобра опција и ќе можам да си ја осигурам иднината“ – објаснува другата девојка Моника.

Девојките требало да добијат и лекарска потврда дека се девици, а нивните „муштерии“ однапред треба да утврдат во кој хотел ќе резервираат соба за нивниот состанок. Основачот на Cinderella лично ќе се погрижи за сигурноста на овие две девојки.