25 креативни идеи за оригинално уредување на вашиот двор


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Куќните дворови се одлично место за опуштање, одмор, релаксирање, забава на отворено, седеник за кафе, па и со по некое пивце. А кога таквите просторни површини се и стилски убаво уредени, се уште поинспиративни за поминување на што повеќе време на нив.

16.6.dvorovi-ureduvanje1

Кога во декорацијата ќе ги вклучите декоративните камчиња, шареноликоста и разиграноста на уредувањето стануваат уште поатрактивни. Еве 25 примери за такво стилско уредување и дизајн на вашите дворови.

16.6.dvorovi-ureduvanje2

16.6.dvorovi-ureduvanje3

16.6.dvorovi-ureduvanje4

16.6.dvorovi-ureduvanje5

16.6.dvorovi-ureduvanje6

16.6.dvorovi-ureduvanje7

16.6.dvorovi-ureduvanje8

16.6.dvorovi-ureduvanje9

16.6.dvorovi-ureduvanje10

16.6.dvorovi-ureduvanje11

16.6.dvorovi-ureduvanje12

16.6.dvorovi-ureduvanje13

16.6.dvorovi-ureduvanje14

16.6.dvorovi-ureduvanje15

16.6.dvorovi-ureduvanje16

16.6.dvorovi-ureduvanje17

16.6.dvorovi-ureduvanje18

16.6.dvorovi-ureduvanje19

16.6.dvorovi-ureduvanje20

16.6.dvorovi-ureduvanje21

16.6.dvorovi-ureduvanje22

16.6.dvorovi-ureduvanje23

16.6.dvorovi-ureduvanje24

16.6.dvorovi-ureduvanje25