Одличен поклон за малите: Необичен велосипед кој ќе го посака секое дете


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Brum Brum велосипедот е дизајниран од страна на Krisjanis Jermaks и е наменет за малите возачи на возраст од 2 до 6 години, со можност за манипулирање на висината од 35 до 40 см во предниот и во задниот дел.

15.6.Brum-Brum1

15.6.Brum-Brum2

Направен е од иверка од бреза и даб и алуминиумски дел кај тркалцата што го прави лесен и удобен за возење. Поради ваквата конструкција и максимален агол на управување од 45 °, Брум БРум има одлична амортизација и овозможува лесно возење по дупки.

15.6.Brum-Brum

15.6.Brum-Brum3

15.6.Brum-Brum4

15.6.Brum-Brum5

15.6.Brum-Brum6

15.6.Brum-Brum7