20 минути домашен пилатес за поздраво тело


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сет од многу ефикасни пилатес вежби во времетраење од 20 минути.

Ќе го затегнете целото тело и ќе ги активирате дури и „заборавените“ мускули.