Зоран Стефановски – „Empire Of Slaves“, тврд металски звук од кичевското поднебје (видео)

Зоран Стефаноски од Кичево го промовираше својот трет музички проект насловен како Empire Of Slaves. Тој досега веќе ги има зад себе своите претходни два проекти, The Beginning и Between Passion And Suffering.

Зоран инаку е член на авторските бендови Melissa и Vehementor.