Зоолошката во Скопје ве поканува на роденден


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Забава со детски песни, театарска претстава, Дизни маскоти и многу други изненадувања ги очекуваат посетителите на Зоолошката градина на 1 септември (недела), на одбележувањето на нејзиниот 93-ти роденден.

Големата роденденска журка ќе почне во 17 часот, а присутните ќе уживаат во настапите на „Златно Славејче“, детската театарска претстава на Неверленд- Волшебникот од ОЗ, како и со Дизни маскотите.