Знамето на САД пред амбасадата во Скопје на половина копје во знак на жал

Во знак на жал заради трагично загинатите жртви во вчерашната автобуска несреќа, знамето на САД пред американската амбасада во Скопје денес и утре ќе биде симнато на пола копје.

Американската амбасада изразува најдлабоко сочувство на фамилиите на лицата кои ги загубија животите во оваа несреќа и им посакува побрзо закрепнување на повредените лица.