Идентификувани осум жртви од трагичната несреќа кај Ласкарци

Идентификувани се осум од четринаесет жртви кои ги загубија своите животи во трагичната автобуска несреќа на патот Скопје-Тетово.

Ајден Исмаили
Зоран Давидовски
Раметула Абдурахими
Јовица Трпевски
Онур Садику
Бесим Камбери
Бобан Аврамовски
Есад Емрули

Во трагичната сообраќајна несреќа животот го загубија 14 лица, а со повреди се здобија над триесетина.