Жесток инцидент во Ургентниот центар во ГОБ „8 Септември“, 30 лица кршеле сè пред себе

Поради смрт на близок роднина, 30 скопјани вечерва ја искршиле влезна врата и внатрешни простории во Ургентниот центар во ГОБ 8 Септември.

МВР потврди дека е пријавен ваков случај, односно дека околу 19 часот во болницата е донесено непознато лице кое лекарите се обиделе да го реаинимираат, но по неуспешните обиди лицето починало. Тие го зела со себе телото на починатиот.

Во инцидентот за среќа никој не бил повреден.