Жешки фотки од новата и досега најсекси Прва дама на САД – Меланија Трамп


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Можеби ова беше историска победа за бизнисменот Доналд Трамп, но победата е историска и од уште еден аспект – Америка ја има можеби најсекси Првата дама во историјата и првата која се има фотографирано гола за машките списанија.

9-11-melanija-tramp1 9-11-melanija-tramp2

Меланија Трамп по потекло е од Словенија, има 46 години, а е цели 24 години помлада од својот сопруг, сегашниот претседател на САД.

9-11-melanija-tramp3 9-11-melanija-tramp4

Но, иако се држеше во сенка за време на предизборната кампања, Меланија е многу повеќе од само сопруга на Доналд Трамп. Таа зборува пет јазици, работи во златарскиот бизнис и има завидна кариера на интернационален модел.

9-11-melanija-tramp5 9-11-melanija-tramp6 9-11-melanija-tramp7 9-11-melanija-tramp8 9-11-melanija-tramp9 9-11-melanija-tramp10 9-11-melanija-tramp11 9-11-melanija-tramp12 9-11-melanija-tramp13 9-11-melanija-tramp14 9-11-melanija-tramp15 9-11-melanija-tramp16 9-11-melanija-tramp17 9-11-melanija-tramp18

9-11-melanija-tramp19