Жешката македонска убавица Вера Хаган

Вера Хаган е македонски моде, родена на 9 августи,1994 година, која за постојана адреса на живеење и работа го има Милано.

Иако живее и работи во модната престолнина на Италија, Вера често работи и во Франција и Турција. Летните денови обожава да ги поминува во Грција, но и на луксузни дестинации како Дубаи, Ибица и Бали.

Нејзиното животно мото е: Dum Spiro Spero.