Жените по 30. година се сретнуваат со овие СЕКСУАЛНИ работи…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Многумина жени се прашуваат дали нешто се менува откако ќе ја минат 30та година, а ние ви нудиме 9 одговори на тоа прашање:

1. Жените помеѓу 27 и 45 години се посексуални од 20 годишните и помлади девојки

2. Влегувајќи во зрелоста, жената е пребирлива. Бара маж со одредени карактеристики, некој кој ќе биде одговорен татко, верен, здрав и.т.н.

3. Многу е верна, посветена и сака да ги исполнува фантазиите на партнерот.

4. Се чувствува сигурно. Можеби веќе има стабилен партнер или имала доволно сексуални врски за да знае што да преферира. Исто така учи повеќе да ужива во оргазмот.

5. Со годините повеќе се открива себеси и ризикува. Го кажува она што го сака.

6. По триесеттата може да има помалку секс поради обврските и другите обврски, па се труди секој сексуална средба да и биде квалитетна.

7. Подобро го познава своето тело и кои пози повеќе и одговараат.

8. Исчезнуваат табуата, стравот од бременост. Многумина се независни, ги завршиле студиите, повеќе веруваат во себе и во ефективноста на методот на контрацепција. Знаат дека бременоста не значи крај на нивниот живот.

9. Октиваат дека мастурбацијата е исто така женска работа.