Заводливата Јана Бурческа запловува во водителските води


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Претставничката на Македонија на Песна за Евровизија, Јана Бурческа, ќе биде новата водителка на „Стисни плеј“, музичката емисија, која веќе осма сезона се емитува на Македонската радиотелевизија.

Оваа емисија, покрај досегашниот уредник и водител, Александра Јовановска, ќе биде збогатена со уште две лица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Стисни Плеј▶️® (@stisniplay) on

Покрај Бурческа, дел од новата екипа е и гитаристот Бојан Гелевски, кој е студент по новинарство на Правниот факултет во Скопје.

„Стисни плеј“ ќе се емитува секој вторник и петок во 18:15 часот.