ЗАПАЛЕТЕ ГО СО САМО ТРИ РЕЧЕНИЦИ: По ова нема да ги тргне рацете од вас…


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Сексот е многу важен за оддржување на односот помеѓу партнерите. Доколку работите функционираат веќе сте завршиле половина од работата. Сепак, со текот на времето може да се случи да западнете во рутина и вашиот сексуален живот да биде тотално предвидлив.

За добар секс не ви се потребни помагала и многу време или труд. Клучот е во директната комуникација.

Она што го кажувате влијае на вашиот сексуален живот. Не можете ниту да замислите колку една реченица набиена со страст може да ја промени ситуацијата.

Затоа, опуштете се и пробајте. Ви нудиме три реченици поради кои веднаш ќе привлечете внимание на своето момче и нема да сака да ги тргне рацете од вас.

Те сонував синоќа и беше баш жешко

Со оваа реченица, тој станува главен актер во секс фантазијата. Ќе му биде драго што размислувате за сексот со него, дури и тогаш кога не е со вас. Самислете точно сценариот кое ќе му пренесете, каде сте биле, што сте облекле, како сте се чувствувале. Така што, на овој начин вие му ги доловувате желбите и така полесно ќе ги примените во реалноста.

Обожувам кога ми го правиш тоа

Сексот е сирова експресија на физичка врска и затоа не мора да се грижите за финесите. Само изговорете го она што го чувствувате во најсиров облик. Доколку не сакате да зборувате за време на сексот, покажете му го своето задоволство со гласно стенкање и воздишки.

Еј, не носам гаќички

Испратете у ја оваа или уште пожешка порака додека е на работа – сексуалната тензија кај него ќе расте од час во час. Тоа е мамка, нешто на што ќе се радува цел ден и конечно кога ќе му бидете блиску – ве очекува бура од страст. Така што, отфрлете ја срамежливоста и преземете контрола, иницирајте сексуални моменти и нека бидат што поексплозивни.