Актуелно

Захариев победи во Штип со разлика од 36 гласа

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Илчо Захариев го победи Благој Бочварски од СДСМ со само 36 гласа.

Според податоците на ДИК, кои се 100 проценти обработени, за Захариев гласале 13.966, а за Бочварски гласале 13.930.

To Top