Видео

ЗАДОЛЖИТЕЛНО: Деспасито си доби и босански превод – „Стани Тито“!

Познатиот мега хит Деспасито, неодмна ја доби босанската верзија, насловена како „Стани Тито“. Емир Туцаковиќ е херојот кој успеа да ја преведи, а текстот е максимално усогласен со музиката.

Слушнете 🙂

 

To Top