Вебкафе

За За е најгрдото куче на светот за 2018

Женката булдог со име За За го освои најнеблагодарното признание за најгрдо куче на светот за 2018 на натпреварот кој се одржа во Калифорнија.

„Толку е грда, што тоа ја прави уникатна“, вели Меган Брејнард, сопственичка на кучката, откако таа ја однесе неблагодарната титула.

За За има необично долг јазик кој може да го исплази до земја, а од нејзината уста постојано течат лиги. Стара е девет години, а првите пет ги помина во продавница за миленичиња, од каде, преку Здружението за заштита на животни замина во домот на нејзината денешна сопственичка.

Advertisements
To Top