Вебкафе

White Shark Mix: Подводен скутер со кој ќе пливате како ајкула (видео)

Најмалиот скутер за на вода (или поточно за под вода) е опремен со два пропелери кои со леснотија ве движат во нуркањето и пливањето под вода.

To Top