Вредна мома

Нивес Целзиус во текот на вчерашниот ден решила малку да ја потсреди терасата од нејзиниот луксузен стан во Загреб, а како што тоа нормално бива за неа – не пропушти да се пофали со тоа пред нејзините Инстаграм обожаватали.

„А како вие го поминувате поточното попладне?“ ги праша Нивес фановите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)