Возбудениот „Питон“ никого не остава рамнодушен: Оваа поза никогаш нема да ја заборавите, а ќе ве доведе до лудило


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


На форумите и онлајн советувалиштата веќе со месеци се зборува и пишува за една посебна поза, а магазинот „Космополитан“ сега објаснува како да ја изведете и никогаш да не ја заборавите.

Се изведува така што момчето треба да легне на грб, а жената треба да се спушти на неговиот пенис. Потоа полека треба да легне низ него, така што стапалата да им бидат рамни.

Жената треба да се придржува за рацете на својот партнер, кој тој претходно ги раширил од страна, а потоа и да го подигне своето торзо како змија подготвена да загрози. Цело време ослонувач треба да и бидат прстите на нозете.

Оваа поза ќе ја сакате поради различни надразнувања, но и бидејќи стимулацијата на клиторисот во неа е одлична поради затегнатите нозе.

Исто така, обезбедува блискост и многу е интимна, а и во потполност сте синхронизирани со партнерот.