ВО ЖИВО: Одбележување на Денот на независноста


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓



Денот на независноста денеска се одбележува со повеќе настани. Проследете го во живо одбележувањето.

https://www.facebook.com/zaevzoran/videos/601517036919797/