Вебкафе

Во Зеница се испотепаа за една вреќа брашно

Снимка направена во Зеница, Босна и Херцеговина, прикажува како маж и жена на улица се степаа за вреќа брашно.

Како што пишува Аваз, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога вербалниот конфликт меѓу маж и жена прераснал во физичка пресметка.

Вработените во супермаркетот го снимале целиот инцидент, а видео од тепачката околу вреќа брашно сега кружат на интернет и на социјалните мрежи. Не е познато дали полицијата на крајот пристигнала на местото на настанот.

Advertisements
To Top