Во штипско исчезна тринаесетгодишно девојче

Вчера во 17.30 часот во полициската станица Штип, М.М. (41) од село Шашаварлија, пријавил дека исчезнала неговата тринаесетгодишна ќерка.

Имено,велат од полицијата, истиот појаснил дека на 24 јануари во 6.30 часот неговата малолетна ќерка со комбе заминала на училиште, и по враќањето на комбето со учениците, истата не се вратила дома.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на девојчето.