Во Италија отворен првиот бордел со кукли: Резервациите се прават со недели однапред?!

Првиот италијански бордел со кукли за секс е резервиран со неделни однапред по вчерашното отворање.

Муштериите на борделот ЛумиДолс во Торино ќе издвои 80 евра за 30 минутна сесија со многу реалистична силиконска кукла.

Можат да бираат помеѓу седум различни женски кукли и една машка Алесандро чиј полов орган варира од 12 до 17 сантиметри.

Куклите чинат 2000 евра, а по употребата се перат два часа. Муштериите го бираат нивниот изглед и професија и поза во која сакаат да ја најдат куклата.

„Можат да пробаат различни пози, речиси се како во Кама Сутра“, соопштено е од борделот.

Собите се опремени со кревет, купатило и телевизор на кој се прикажуваат порно филмови. Сопственик на борделот шпанска компанија.

Интересно е што борделот работи само преку ден и не се дозволени групни резервации.