Внимавајте на овие 5 работи, тие ќе ве доведат до незаборавен секс

Верувале или не, тајната не е во тоа каква поза ќе одберете, туку во овие мали трикови кои ќе ги обожавате.

Листа со „валкани“ желби

Поголем дел од жените се срамат да зборуваат за своите сксуални фантазии. Ако се препознавате во таа група имаме еден предлог за вас. Земете лист хартија и запишете ги скриените желби и оние кои сакате да ги пробате во кревет. Во вид на игра со партнерот може да избирате по случаен избор која од наведените работи ќе ја остварите.

Секс на некое друго место

Понекогаш промената на рутината, т.е промената на локацијата може да направи сексот да биде неверојатно добар. Затоа заборавете на удобноста на вашиот кревет, одете во природа со партнерот, далеку од очите на другите.

Доминација

Потчинетоста често може да ве возбуди. Марамата и секси лисиците може да послужат како одличен „зачин“ за добар секс. Улогата може заедно да ја определите, па така можеби вие ќе бидете доминантна, а вашиот партнер „потчинет“.

Играчки и останати помагала

Еден од предлозите е загревање на атмосферата со користење на различни секс играчки. Опуштете се, сега не е момент да бидете срамежливи.

Игра со криење

Ставете му на партнерот превез преку очите, оставете му ситни траги или делови од облека и зборувајте му како да ве пронајде. После потрагата, наградата ќе биди повеќе од слатка.