Вил Смит за улогата во филмот за Обама: Само јас можам да го глумам оти имаме исти…

Барак Обама му рекол на Вил Смит дека ќе биде среќен ако тој ја преземе улогата на главниот лик за најавениот филм за бившиот американски претседател, открива актерот.

Обама верува дека постои само еден човек за улогата на неговиот лик“, вели актерот и рапер Вил Смит во интервју за Carpool Karaoke, чиј уредник и водител е комичарот Џејмс Корден.

Смит открива дека бившиот претседател во еден меѓусебен разговор му рекол оти е убеден дека само Смит има уши за таа улога.

Еве го интегралното интервју со Вил Смит под водство на Корден.